Werken bij Hart4Solar!

De laatste tijd komt het steeds vaker in het nieuws: de zonnepanelenmarkt kent een sterke groei. Met andere woorden: er is veel vraag naar zonnepanelen, dus er is veel werk te verrichten. Hart4Solar biedt jou dan ook de mogelijkheid om een carrière op te bouwen in een sector vol met kansen.

Wanneer je bij ons komt werken dan word je onderdeel van een team die opdrachten uitvoert bij zowel particulieren en als bij grote projecten. Dat kunnen nieuwbouw projecten zijn alswel renovatieprojecten. We werken met de meest geavanceerde technieken en zorgen dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dat betekent dat er veel aandacht is voor instructie en scholing.

Verder ontwikkelt Hart4Solar zich naar een totaal aanbieder van duurzame oplossingen die CO2 moeten reduceren. Met deze mooie gedachte gaan wij iedere dag op pad. En hier kun jij onderdeel van zijn. Ons Groene Team.

Met andere woorden,

 

 


Wij zoeken zowel aankomende monteurs die het vak bij ons kunnen leren en ervaren monteurs die zelfstandig een klus kunnen klaren.

Wij nodigen je daarom dan ook uit om bij ons te solliciteren! Bekijk de vacatures door op een van de onderstaande knoppen de klikken.

Voor vragen over de vacature bel dan gerust naar:  085-1053530