Sunbeam

Sunbeam, het professionele pv montagesysteem

SUNBEAM introduceert een geheel nieuw montagesysteem voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een ultrasnelle montage mogelijk en worden de zonnepanelen optimaal en veilig ondersteund.

Goede eigenschappen behouden

SUNBEAM is uitgegroeid tot een van de meest populaire leveranciers van montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken, op basis van kwaliteit, service en installatiegemak. Het is dan ook logisch dat veel van de goede eigenschappen die gebruikers van SUNBEAM gewend zijn, bij het nieuwe systeem zijn behouden. Zo worden nog steeds de kostbare zonnepanelen over hun gehele zijde ondersteund en zijn alle constructiedelen van metaal. Ook de kunststof voeten zijn gebleven, maar wel geheel vernieuwd: ze kunnen nu eenvoudig onder de liggers worden geklikt.

Verbeterd waar mogelijk

Tegelijk zijn er in het nieuwe systeem diverse verbeteringen doorgevoerd die elke professional zal weten te waarderen:

  • Universele eindklemmen voor alle paneeldiktes tussen 30 en 50 mm
  • Variabele rij-afstanden
  • Montage met 1 tool
  • Kleinere transportvolumes
  • Lagere benodigde ballastgewichten

Bestel in de webshop Datasheets

 

En zeker niet onbelangrijk in de huidige concurrerende markt: de uiteindelijke systeemprijs is significant lager geworden. Dit alles resulteert in het ultieme montagesysteem voor platte daken, geschikt voor ieder denkbaar project.

Voor ondersteuning in figuurlijke zin kunt u vertrouwen op de grote kennis, ervaring en persoonlijke inzet van het Hart 4 Solar team.

Sunbeam montage

Hart4Solar Webshop Hart4Solar Fiscaal Hart4Solar Nieuws Hart4Solar Referenties

Hart4solar installateurs Omvormer button Ontdek de voordelen van zonne-energie referenties